Hotel Kőporos Logó

hu |

Hotel Kőporos Logó

Vendégtájékoztató

 

Kedves Vendégünk! Üdvözöljük Önt a Hercegkúton a Hotel Kőporos Hercegkútban!
Tájékoztatónkban szeretnénk megismertetni Önt szálláshelyünk szolgáltatásaival és segítségére lenni abban, hogy a nálunk eltöltött idő a lehető legkellemesebben teljen.
Hotel Kőporos Hercegkút Vezetősége


Az Ön szobájának érvényes napi ára *:

Deluxe szoba 140 euro/ éj
Grand Superior szoba 124 euro/éj
Superior szoba 124 euro/ éj
Családi lakosztály 124 euro/ éj
Standard szoba 104 euro/ éj
Superior Mozgáskönnyített szoba 124 euro/ éj

* Az ár minden esetben tartalmazza 2 fő részére a hideg-meleg büféreggelit, fürdőház korlátlan használatát, vezeték nélküli internet hozzáférést, parkoló használatot és az ÁFA-t.
Az idegenforgalmi adó, melynek mértéke 2023-as évben 300 Ft/ fő / éj, 18 év felett külön fizetendő. A szobaárat mindig az érkezés napján érvényes MNB által közzétett középárfolyamon forintosítjuk.

ALAPADATOK

Szálláshely neve: Hotel Kőporos Hercegkút
Címe H-3958 Hercegkút, Kőporosi út 2.
Honlap: www.hotelkoporos.hu E-mail: info@hotelkoporos.hu
Tel: + 36 47 200 240; +36 20 457 4937
Nyitvatartás: 0-24 (január 01 – december 31.)

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

A Hotel Kőporos a magyar szabványoknak megfelelően épült.
Kérjük, hogy biztonsága érdekében tartsa be az előírásokat:
Tűzesetek elkerülése végett kérjük, hogy a szálloda területén csak az arra kijelölt helyeken dohányozzon.
Tűzbiztonsági okokból a szoba elhagyásakor kérjük, mindig kapcsolja ki az elektromos berendezéseket (TV, borotva stb.)
Vészhelyzet esetén kérjük, hívja a Recepciót a 0-ás mellék tárcsázásával.
Tűzriadó esetén kérjük, hogy azonnal hagyja el az épületet, a menekülési útvonalat a szobaajtóra kifüggesztve találja.
A szobát mindig tartsa zárva, távozáskor kérjük, zárja be az ablakokat és az erkély ajtót is.
Biztonságos megoldást kínál értéktárgyainak elhelyezésére a szobákban található széf, melynek használata ingyenes. Kérjük értékeik megőrzése érdekében használják a szobában elhelyezett széfet.
A szobákban hagyott értéktárgyakért, készpénzért a szálloda nem vállal felelősséget.

Allergia: Speciális étkezési lehetőségekről kérjük egyeztessen a recepcióval.

Ágyneműcsere: A szobákban az ágyneműt hetente min. kétszer cseréljük. Külön kérésre az ágyneműt ettől eltérő időközönként is cseréljük. Kérjük, kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Baba felszerelés: A Recepción babaágy az étteremben etetőszék áll vendégeink rendelkezésére. Kérje kollégáink segítségét.

Bankett: Kis létszámú bankett, konferencia, szeminárium, céges rendezvény megszervezése az étteremben. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Bár: A bár naponta 12:00 – 22:00 óráig várja a vendégeket és a földszinten található. 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás a Recepción kérhető.

Biztonsági szolgálat: A szálláshely biztonságát távfigyelő szolgálat biztosítja. Riasztás esetén a helyszínre érkeznek.

Check in: A szállodai szobát érkezés napján délután 15:00 órától tudja elfoglalni.

Check out: Kérjük, hogy elutazása napján szobáját 11:00 óráig szíveskedjen elhagyni és kulcskártyáját a Recepción leadni. A kulcskártya elvesztése, megrongálása 10.000, – Ft/ darab kártérítést von maga után.

Cipőtisztítás: Szállodánkban cipőtisztító szolgáltatás működik 8:00-18:00 óráig. Kérje a recepció segítségét. A szobában, a szekrényben cipőtisztító készlet áll rendelkezésre.

Csomagmegőrzés: A földszinten a Recepció segítségével bármikor ingyenesen használható.

Csomagszállítás: Kérésére csomagjait a szobába szállítjuk.

Dézsafürdő: A szálloda kertjében 2 db fatüzelésű kályhával ellátott, 4 – 6 személyes dézsafürdő van, melyeket előre foglalt időpontban, felár ellenében használhatnak. Foglalás és további információ a recepción.

Egyéb eszközök: A recepción külön díj ellenében kérhetők: fogkefe + fogkrém 300 Ft / csomag, borotva 300 Ft / csomag. Esernyőt ingyenesen biztosítunk.

Elveszett tárgyak: Kérjük, tájékoztassa a Recepciót. A szobában felejtett tárgyakat 3 hónapig őrizzük meg.

Ébresztés: Ébresztést a Recepción kérhet.

Elektromos áram: Szálláshelyünkön az elektromos áram 220V/50Hz. Külföldi vendégeink részére, külön kérésre nemzetközi használatra alkalmas adaptert biztosítunk.

Étterem: Szálláshelyünkön étterem 12:00 – 22:00 óra között üzemel. Reggelijét hétfőtől – péntekig 7:00 – 10:00, szombat és vasárnap 8:00 – 10:00 óráig fogyaszthatja el az étteremben. Az étterem a földszinten található, légkondicionált és nem-dohányzó. 10 fő alatt bővített kontinentális reggelit, 10 fő felett büféasztalos reggelit kínálunk.18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Vendégeink számára lehetőség van külön hidegcsomag rendelésre kiránduláshoz, vagy korai check out esetén reggeli helyett. Kérjük, hogy hidegcsomag igényét legkésőbb előző nap 18:00 óráig a recepción jelezni szíveskedjen.
Szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás a Recepción kérhető. Speciális étkezési lehetőségekről kérjük egyeztessen a recepcióval.

Fénymásolás / nyomtatás: Kérjük, hívja a Recepciót.

Fürdőköpeny: Amennyiben fürdőköpenyre van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Gyógyszer: Kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Hitelkártyák: Elfogadott hitelkártyák: Maestro, Mastercard, Visa, Diners, JCB, VPay

Fűtő-hűtő klímakészülék: A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemeltethető. A hőmérsékletet a szobákban elhelyezett fali kezelőkről lehet szabályozni. Télen az ajánlott fűtési hőmérséklet 20 – 25 C°, nyáron az ajánlott hűtési hőmérséklet 22 – 26 C°. Ezek a hőmérsékleti tartományok kellemes komfortérzetet biztosítanak.

Internet: Az épület területén vezeték nélküli internet áll térítésmentesen Vendégeink rendelkezésére.

Istentiszteletek: Az istentiszteletek kezdési időpontjáról és a templomok címéről a Recepció bővebb tájékoztatást tud nyújtani.

Karbantartás: Kérjük, jelezze a Recepción, amennyiben szobájában valamely berendezés nem működik vagy javításra szorul.

„Kérem, ne zavarjanak!”: Amennyiben nem szeretné, hogy nyugalmát megzavarják, kérjük, használja a szobában elhelyezett „Kérem, ne zavarjanak!” feliratú táblát. Kérjük, a táblát akassza ki a kilincsre.
Ha később mégis igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, kérjük forduljon a Recepcióhoz.

Kérdőív: Tartózkodása alatt szállodánkról kialakult véleménye, észrevételei fontosak számunkra, segítséget jelentenek szolgáltatásaink színvonalának emelésében. Kérjük, töltse ki a szobában, illetve a recepciós pulton elhelyezett vendégkérdőívet.

Kisállat: Szálláshelyünk nem fogad házi kedvenceket. Megértésüket köszönjük.

Konferencia: Vállaljuk kis létszámú konferencia, szeminárium, céges rendezvény megszervezése. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Laptop: Amennyiben szüksége van laptopra, kérjük forduljon a Recepcióhoz.

Látogató fogadás: Ha vendéget szeretne fogadni szobájában, kérjük ezt jelezze a Recepción. A nem szállodánkban megszálló, de szállóvendéghez érkező vendégek adatait le kell adni a Recepción.

Minibár: A szobában található minibárban Vendégeink különböző italokat, üdítőket, snacket találnak. A szobában található minibárt naponta feltöltjük és fogyasztását automatikusan számlájára terheljük. A kijelentkezés napján kérjük, tájékoztassa a Recepciót utolsó napi fogyasztásáról. Aktuális árainkról a szobában elhelyezett árlistáról tájékozódhat.

Mosatás: Amennyiben ruháit 9:00 előtt leadja, tiszta ruháját még aznap bekészítjük a szobájába (kivéve hétvégén). Kérjük, használja a szennyesruha-zsákot. Aktuális árainkról a Recepción érdeklődhet. Kérjük, hogy csak olyan ruhanemű mosatását igényelje, mely nem igényel speciális kezelést.

Nemdohányzó szoba: A Hotel Kőporos vendégszobáiban a dohányzás minden esetben TILOS! A szobákban történő dohányzás extra költséget (200 euro) von maga után!

Nemzetközi adapter: Nemzetközi használatra alkalmas adapter a szálloda recepcióján kaució ellenében igényelhető.

Orvosi ügyelet: Egészségügyi panaszával és váratlan rosszullét esetén kérjük, forduljon szakemberhez.
Recepciónk készséggel tájékoztatja a legközelebbi ügyelet, gyógyszertár és kórház elérhetőségeiről.

Panasz: Panaszával, észrevételeivel kérjük, még itt tartózkodása alatt forduljon a Recepcióhoz, hogy esetleges problémáit minél gyorsabban orvosolhassuk.

Papucs: Kérhető a Recepción.

Parkoló: A gépkocsival érkezőknek parkolókban ingyenesen biztosítunk parkolót. Az esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Párna: Amennyiben plusz párnára vagy az alap párnától eltérő töltetű párnára van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz. (Toll, aloe vera, anti allergén)

Posta: Felbélyegzett postai küldeményeit térítés ellenében a Recepció továbbítja. Borítékot, levélpapírt íróeszközt a Recepción kérhet.

Programlehetőségek: Hercegkúton és környékén számos kulturális, sport, gasztro – és szórakozási lehetőség várja Vendégeinket. Az egyes programokról további információért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Rádió: Rádiót a televízión keresztül hallgathat.

Reggeli: Reggeliztetőnkben 10 fő alatt bővített kontinentális reggelivel, 10 fő felett büféasztalos reggelivel várjuk Vendégeinket. Hétközben 7:00 – 10:00; hétvégén 8:00 – 10:00

Rendezvényszervezés: Vállaljuk rendezvények teljes körű, szakszerű lebonyolítását. További információkért forduljon a Recepcióhoz.

Ruházat: Kérjük Vendégeinket, hogy az általános öltözködési szabályokat tartsák be. Fürdőköntösben, fürdőruhában a reggeliztetőben / bárban fogyasztás céljából nem tartózkodhatnak

Speciális étrend, étkezés: Amennyiben Ön vagy Önnel együtt utazó vendégünknek élelmiszer allergiája, élelmiszer intoleranciája van, feltétlenül előre jelezze a recepción, hogy munkatársaink időben gondoskodhassanak teljes biztonságáról, kényelméről.

Szauna: Fürdőházunkban a következő szaunákkal várjuk Vendégeinket: kombinált szauna.  A szauna használatára vonatkozó szabályok a wellness házirendjében és a szauna mellett olvasható. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Számítástechnikai segítségnyújtás: Internetes és számítógépes kérdéseivel is forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Széf: Értékei és pénze tárolására szobaszéf áll rendelkezésre. A széfen kívül tárolt értéktárgyakért Szálláshelyünk nem vállal felelősséget.

Szobakulcs: A szállodai szobák kártyával nyílnak. A szobákban lévő elektromosság mágneskártyával működtethető. A szobai elektromos berendezések elindításához kérjük, helyezze a mágneskártyát az ajtó mellett található, erre a célra kialakított nyílásba. Felhívjuk figyelmüket, hogy a szobai konnektorok is csak ebben az esetben működnek. Amennyiben időlegesen elhagyja szálláshelyünket vagy kijelentkezik, kérjük, a kártyát adja le a Recepción. A kártya elvesztése, megrongálása 10.000, – Ft/ darab kártérítést von maga után.

Szobafoglalás: Következő látogatását a Recepción, a +36 47 200 240 ;+ 36 20 457 4937 –as telefonszámon, vagy az info@hotelkoporos.hu e-mail címen foglalhatja le. Aktuális foglalásának esetleges meghosszabbítását kérjük, mielőbb közölje a Recepcióval, mert az eredetileg bejelentettnél hosszabb időtartamra a szobát csak akkor tudjuk biztosítani, ha korábbi vállalásaink azt megengedik.

Szobaszerviz: Szálláshelyünkön szobaszervíz szolgáltatás 6:00 – 22:00 óra között elérhető.

Takarítás: A szobák takarítása naponta történik.

Takaró: Kérésére extra takarót biztosítunk. Igényével forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Taxi/transzfer: Ha taxira vagy transzferre van szüksége, bővebb felvilágosításért és az árakért forduljon a Recepcióhoz.

Telefon: A szállodai szobából a következő hívószámokat tudja elérni:
Recepció 0
Étterem 304

Szobából szobába: tárcsázza a hívni kívánt szoba számát.  A szobából külső hívás kezdeményezésére nincs lehetőség, a recepción tud külső hívást kezdeményezni. Amennyiben szobájában mobiltelefonra van szüksége kérjük forduljon a recepcióhoz.

Televízió: A televíziót távirányítóval kapcsolhatja be. A csatorna választékot a televízió mellett találja.

Töltők: Vendégeink kérésére különböző adaptereket biztosítunk térítésmentesen. Elektromos autó töltésének igénye miatt kérjen segítséget a recepción.

Törölközőcsere: A szobákban a törölközőt naponta kérésre cseréljük. Egyéb esetben a fürdőszobákban feltüntetettek szerint járunk el. Kérjük, kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Üzenetek: A recepció továbbítja Önnek a szobába.

Varrás: A szobákban bekészített ingyenesen igénybe vehető varrókészlet áll Vendégeink rendelkezésére.

Vasalás: Vasalási igényét kérjük, jelezze a Recepción. A leadott ruhát 1 órán belül kivasaljuk. Kérjük, hogy csak olyan ruhanemű vasalását igényelje, mely nem igényel speciális kezelést, mert az ebből eredő károkért szálláshelyünk nem vállal felelősséget. Kérésre vasalót és állványt is tudunk biztosítani térítésmentesen.

Virágrendelés: Virágot a Recepción rendelhet.

Wellness: Nyitvatartás: 8:00 -22:00
A fürdőházban 1 pezsgőfürdő és egy kombinált szauna található.
Pezsgőfürdő: 34 – 36 °C
2 db egyenként 4 fős dézsafürdőink térítés ellenében használhatóak.
További információkért kérjük érdeklődjön a recepción.